tisdag 2 september 2014

Rosendals Trädgård


I söndags var jag på Rosendals Trädgård på Djurgården. som är en handelsträdgård med grönsaksfält, växthus, rosenträdgård, fruktträdgård, blomsterrabatter, rosenträdgård, fruktträdgård, blomsterrabatter, vinodling, lekplats, utbildningsträdgård för barn, bageri, plantbod, butik och kafé. 

- En oas för växande, hållbarhet och njutning i Stockholms innerstad. 

Läs mer om Trädgården HÄRDeras avsikt är att bedriva biodynamisk odling och bidra till att öka intresset för trädgårds- och landskapskonst för alla. De arbetar alltså med naturens eget kretslopp, där ex kompostering och naturgödsel är viktiga pusselbitar. Man kan säga det är ekologiskt plus lite till. 


Underbart att man kunde hämta saxen och plocka sin egen blombuket!! 
Jag hade aldrig tidigare sett Chokladmynta. Nästa gång jag är där får jag köpa med mig och testa ;)


Jag passade på att köpa med mig äpplen från deras trädgård. Jag tänker göra en Raw Äppel Paj av dom! Vi gick runt underbara Djurgården, en fantastisk natur som ligger mitt i staden. Jag dricker aldrig läsk som innehåller massa socker eller liknande drycker, men var tvungen att testa den här.  Ekologisk fläder dryck med bara naturliga ämnen och sötningsmedel av agave sirap. Den var inte så söt och väldigt lätt kolsyrad så den var supergod! 

Läs mer om drycken HÄR


Till efterrätt blev det en Raw kokos boll i vegan style. Smakade kokos och var sjukt god!!
Super mysig butik med massor av ekologiska varor som t ex, teblandningar, böcker, marmelad, ekologiska hud och hårvårdsprodukter, träredskap, naturligt godis m,m. En helt fantastisk eftermiddag och jag fick med mig en påse fylld med kärlek ❤️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar