lördag 1 november 2014

Yoga i Acne Jeans why not ;)Medan andra tar selfies i sina outfits framför en spegel, så visar jag istället upp mina favoriter i yoga pose ;) Vi hade lite kul på jobbet innan öppning och värmde upp med lite yoga :) Jag jobbar med mode och ett av mina favorit märken är Acne. Älskar deras jeans med bästa passformen och strechen som är super, till och med att man kan stå på händer i dom ;) Acnes skor är också de absolut snyggaste samt skönaste skorna jag ägt ever. Prova ett par så får du se!

Kika in på Acne studios och titta efter dina favoriter ;)

Jag älskar att stå på händer, det är en så härlig känsla! Mer blod transporteras till hjärnan, vilket resulterar i en liten kick. Ny energi både fysiskt och mentalt.

Fördelar det stärker axlar, armar, handleder och sträcker magen. Förbättrar balanssinnet, lugnar hjärnan och lindrar stress och mild depression. Förser hjärnan med mer syre och blod, vilket ökar den mentala funktionen, förbättrar koncentrationsförmågan, minnet och bearbetningsförmågan.

Ha en underbar helg ❤️Inga kommentarer:

Skicka en kommentar