onsdag 21 januari 2015

Ljusgrön Detox Smoothie till frukost


Nu börjar jag bli van att göra smoothies och längtar hela tiden att prova nya smaker. Eftersom jag vill dela med mig lite av min detox kur så måste jag skriva upp alla mått annars brukar jag bara hälla i det som jag har hemma och det brukar för det mesta bli gott;) Det är samtidigt kul att ha allt uppskrivet och kunna gå tillbaka och läsa alla recept när man inte har inspiration. Idag har det gått 11 dagar på detoxen och nu känner jag verkligen skillnaden på min energi och känner mig även lättare. Jag dricker självklart inte bara smoothies utan äter mycket sallader,soppor, grytor och grönsaker, men brukar oftast börja morgonen med en smoothie för att få energi kicken. Morgonens smoothie innehåller kiwi, äpple, babyspenat och lime och resultatet blev syrligt och riktigt gott!

Kiwi är en superfrukt som är laddad med vitamin C och har antioxiderande egenskaper, som hjälper till att hålla immunsystemet starkt och förstärker cellproduktionen. Det finns tydligen en studie nu som visar att kiwi förbättrar sömnen. 


Recipe in english
scroll downKiwi & äpple smoothie
(1 glas)
 • 2 kiwi
 • 1/2 grönt äpple
 • en näve babyspenat 
 • 1/2 lime
 • 2-3 dl vatten
 • isbitar
Skala först kiwi och mixa allt till en slät smoothie och servera genast!

Fräscht och en riktig vitaminkick ❤️


Kiwi & Apple smoothie
(1 glas)
 • 2 kiwi
 • 1/2 green apple
 • a handful baby spinach
 • 1/2 lime
 • 1 cup water
 • icecubes
First peel the kiwi and then mix everything until smooth and drink it immediately! 

A real vitamin boost ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar