måndag 12 januari 2015

Orange Detox Juice


Apelsin & Morots Juice
(1 stort glas)

 • 2 apesliner
 • 1 morot (riven)
 • 1/2 citron
 • en bit färska ingefära
 • 1/2 tesked gurkmeja
 • 2-3 dl vatten beroende på hur vattnig du vill ha den
 • isbitar
Mixa allt till en slät juice och servera genast! Dag 3 på min detox kur.  Började morgonen med en smoothie på apelsin, morot och ingefära. Fräscht och gott!! Det bästa med detoxen är att jag dricker så mycket vatten som jag annars inte är speciellt duktig på. Eftersom jag nu bara dricker en liten kopp kaffe på morgonen och inget mera på resten av dagen har jag haft huvudvärk i 2 dagar. Men idag har den äntligen släppt :)  Sjukt vilket gift koffein är för kroppen och jag är så nöjd att jag klarat de 2 tuffaste dagarna som annars dricker ganska mycket kaffe. Till middag gjorde jag en riktig stor grön sallad fylld med godsaker. 


Grön sallad
 • grönkål
 • isbergssallad
 • broccoli
 • bladspenat
 • kikärtor
 • avocado
 • solroskärnor
Blanda allt i en skål. Som dressing hade jag olivolja och balsam vinäger och torkad chilli. 


❤️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar