torsdag 12 februari 2015

Chia pudding med färska frukter


Buenos dias!!

Igår kväll förberedde jag en super nyttig chia pudding till frukosten idag. Jag tog med en påse med chiafrön till Gran Canaria, då jag inte vet vart det finns att köpa här. Det är så enkelt att göra och innehåller så mycket nyttigheter så man står sig en hel dag på stranden:) Jag köpte massa goda frukter  som jag hade i chia puddingen bl a. jordgubbar, papaya och banan. En riktig vitaminbomb!!
Chia Pudding med mixade frukter
(1 portion)
  • 2-3 matskedar chiafrön
  • 2-3 dl havremjölk eller sojamjölk
  • 1 tesked kanel
  • 1 matsked russin
  • mixade frukter efter säsong
Blanda samman allt förutom frukten i en glasburk och låt stå i kylskåpet i minst 30 minuter, jag hade den över natten då blir den godast. Servera med mixade frukter välj dina favoriter. Lägg lager på lager så blir det både fint och gott :) Mums! ❤️Inga kommentarer:

Skicka en kommentar