fredag 27 mars 2015

Raw Choklad Kaffe Milkshake


En klassisk milkshake för mig är en kaloribomb fylld med grädde och socker så jag ville göra en riktig vitaminbomb istället men som ändå har samma konsistens. Min milkshake är dessutom fylld av antioxidanter, vitaminer, mjölkfri och sockerfri så den sörplade jag i mig med gott samvete. Ett perfekt fredagsmys! ;) Kaffe och choklad den perfekta kombon ❤️Raw kakao-  Rå kakao har cirka 4 gånger mer antioxidanter än den vanliga rostade kakaon. Rå kakao rostas runt 40 grader vilket gör att alla näringsämnen bibehålls. Kakaopulver är fyllt med fytokemikalier och vitaminer och är kraftigt humör höjande:) Rå kakao med ursprung från Amazondeltat, är rik på protein, fett, kalcium, järn, vitamin B1, B2 och C, krom, zink och magnesium. Ett riktigt Superfood! Raw Choklad Kaffe Milkshake

Sockerfri. Vegan. Mjölkfri

Raw Choklad Kaffe Milkshake
(1 stort glas)
 • 2 dl kaffe
 • 1 banan, fryst i skivade bitar
 • 1,5 havremjölk eller kokosmjölk
 • 1 matsked raw kakao
 • 3-4 st medjool dadlar
 • 3 isbitar
Börja med att brygga kaffe och låt svalna. Mixa alla ingredienser till en slät milkshake. Servera genast och toppa med mandelgrädde och färska jordgubbar.

Mandelgrädde- Blötlägg mandlar minst 8 timmar. Mixa mandlarna med lite vaniljpulver, sötningsmedel och lite vatten till en gräddliknande smet. 

En riktig energikick!❤️


2 kommentarer:

 1. I need this one right now ;) Looks really tasty with this stawberries ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks ;) Yes I LOVE the combo of chocolate and coffee it gives you the perfekt energy and taste zoo good!!

   xx

   Radera