torsdag 3 september 2015

Yoga to burn Off the CrazyVilken underbar dag, så fint väder. Efter en stressig dag på jobbet så passade jag på att gå ut i naturen och njuta av solen innan det blir höst och tråkigt. Jag tror alla upplever dagar med galet mycket att göra och känslan av att känna sig otillräcklig. Så idag behövde jag verkligen släppa allt för en stund och ta mig ut i naturen för en liten löptur. Avslutade med stretch och balans träning med handstående på bryggan vid vattnet. Helt underbart att få tillbaka energin igen! Älskar att vara ute i naturen och speciellt när det är soligt och lite halv kyligt:) 


Så härligt att bo så nära naturen och stranden, där jag hämtar ny energi!

En härligt god vitaminrik Grön Smoothie

Som en liten efterrätt efter maten gjorde jag mig en grön smoothie på kiwi, bladspenat, citron, vatten och medjool dadlar. Fräscht och gott! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar