torsdag 28 januari 2016

Never be afraid to start over, its a new chance to rebuild what you want.


Det är något jag påminner mig själv om nu när jag valt att gå från ett bra jobb till att bli student och faktiskt följa mina drömmar. Att sedan behöva flytta till en annan stad tycker jag bara är jättekul. Älskar nya miljöer och att träffa nya intressanta människor. Jag har ju bott i både Spanien och Uruguay innan så att flytta inom Sverige är egentligen inte så jobbigt. Det finns inga genvägar för att komma dit man vill, men hårt jobb kommer alltid att löna sig i längden. Jag älskar uttrycket "man ångar bara det man inte gjort"


Flyttlasset mot Göteborg!Jag bor i den supermysiga stadsdelen Haga i Göteborg. Det finns så mycket mysiga caféer överallt och underbara gator att bara strosa runt kring. Love it! Här kommer jag att stormtrivas. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar