lördag 9 januari 2016

Strunta i dieter ät Näringsrikt!


Att äta hälsosamt är inte alltid det enklaste. Jag tror inte alls på att gå på dieter utan hellre försöka ändra sin livsstil. Alla har perioder då man inte hinner eller orkar äta nyttigt osv. Men det viktiga är att man försöker så gott man kan. Ät hälsosamt till 80% och slarva till 20%. Men även om du ska vara lite onyttig så kan man vara det med stil och av högsta klass. Min passion är att hitta på "nyttigare" och hälsosammare alternativ till godsaker som ni redan vet:) Jag älskar även att prova nya hälsosamma rätter och att äta näringsrik mat, helst vegetariskt/veganskt. Då får jag mer energi och känner mig även gladare. Vissa behöver mer protein andra mindre. Endel bör undvika gluten, andra mjölkprodukter. Vissa mår bättre om de äter lite större mål på en dag medan vissa fungerar bättre med 5-6 mindre mål. Prova dig fram alla har olika behov!

Så strunta i dieter för att uppnå en viss vikt utan ändra ditt sätt att tänka och ät näringsrikt!! Va snäll mot dig själv! Äter vi rätt så tänker vi bättre, mår mycket bättre och magen blir glad och vi med den:)

Recept Fröknäcke

Till frukost gjorde jag mitt favvo Fröknäckebröd. Helt glutenfritt. Perfekt start på dagen.


Till fröknäcket gjorde jag en Smoothie på mango,citron och banan. 

Ha en underbar helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar